BOKSIERËT NË PËRGADITJE SPECIALE NË DURRËS

Federata e boksit e Kosovës ka paraparë përgaditje 10 ditore 18-28 tetor, për boksierët të cilët janë paraparë nga përzgjedhësi i Kombëtares për pjesëmarje në turnet ndërkombëtare që janë në vijim në muajin nëntor: “Gongu i Artë” ,”Adem Jashari”, ”Ahmet Comert” dhe Kampionatin Ballkanik.
Poashtu në këto përgaditje do të jetë edhe boksierja Donjeta Sadiku e cila është paraparë nga përzgjedhësi të marë pjesë në turneun ndërkombëtar “Ahmet Comert” dhe në kampionatin Ballkanik.

Ekpi i Boksierëve:

52kg. BASHKIM BAJOKU
56kg. LEUTRIM REXHEPI
60kg. BESFORT MERLAKU
64kg. SHPETIM BAJOKU
69kg. PATRIOT BEHRAMI
69kg. JOZEF RRASI
75kg. BESART PIREVA
75kg. ARMEND NEZIRAJ
60kg. DONJETA SADIKU
Trajner SHEFKIJA BOGUJEVCI 18 – 22 tetot
Trajner BESIM BRAHIMI
Trajner MUSLI ZYMBERI 23 – 28 tetor