Turneu tradicional memorial “Xhafer Thaqi” 29 tetor Gjakovë.

Turneu tradicional memorial “Xhafer Thaqi” 29 tetor Gjakovë.
Sonte përfundoi turneu tradicional i boksit “Xhafer Thaqi” nën organizimin e k.b.”Gjakova 137″ me mbështetje të FboxK.

Pjesëmarës ishin edhe boksierët nga Shqipëria ku u tregua boks i mỉrë dhe cilsor ku publiku në Palestër u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët në ring, poashtu një organizim i mirë nga nikoqiri.
Në fund juria shpallen edhe boksierët më të mirë të turneut:

Boksieri më i mirë :Denis Tusha.
Tekniku më i mirë: Ymer Mangjolli.
Qifti më luftarak:Qlirim Zeka – Julind Naku.
Boksieri më perspektiv:Grejsi Sorra.