MEQI MIQESOR ZVICËR – KOSOVË 05 TETOR -GLATTHOF MIAMI GLATTBRUGG

SwissBoxing Team -Box Team Kosova

Kampfblatt Sa.05.Okt.2019 Glatthof Miami Glattbrugg

Në Gala mbrëmjen e boksit me 05 tetor në Glattbrugg të Zvicres reprezentacioni i Kosovës është ftuar të boksoi kundër reprezentacionit të Zvicres.
Në kët mbrëmje pritet një organizim i mirë i nikoqirit dhe boks i mirë që do ti kënaq të pranishmit në palester.

56kg.Tiago Pugno, SwissBoxing Team- Leutrim Rexhepi Team Kosova
60kg.Penna Angelo, SwissBoxing Team -Besfort Merlaku Team Kosova
64kg.Trif Horia,SwissBoxing Team-Shpetim Bajoku-Team Kosova
69kg………….SwissBoxing Team – Patriot Behrami Team Kosova
69kg.Varga Attila, SwissBoxing Team – Edonis Maliqi Team Kosova
75 kg.Korcan Capar,SwissBoxing Team -Besart Pireva Team Kosova
75kg.Angel Roque, SwissBoxing Team – Alban Beqiri Team Kosova
Me ekipin e Kosovës do të udhëtojnë selektori Shefki Bogujevci me trajnerin Kreshnik Shala, dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtesinë.