MEQI I BOKSIT ZVICËR – KOSOVË 05 TETOR -GLATTHOF MIAMI GLATTBRUGG

SwissBoxing Team -Box Team Kosova
Kampfblatt Sa.05.Okt.2019 Glatthof Miami Glattbrugg

Nesër me 04 tetor Reprezentacioni i Kosovës në boks udhëton në Zvicer në Gala mbrëmjen e boksit ku me 05 tetor në Glattbrugg të Zvicrës reprezentacioni i Kosovës do të bokson kundër reprezentacionit të Zvicres.
Në kët mbrëmje pritet një organizim i mirë i nikoqirit, boks i mirë e cilësor dhe besojmë se do të kënaqen të pranishmit në palester me boksin që do të tregohet.

Ekipi i Kosovës

56kg.Leutrim Rexhepi
60kg. Besfort Merlaku
64kg.Shpetim Bajoku
69kg.Patriot Behrami
69kg.Edonis Maliqi- Youth
75kg.Besart Pireva
75kg.Alban Beqiri
Me ekipin e Kosovës do të udhëtojne selektori Shefki Bogujevci me trajnerin Kreshnik Shala, dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtësin.