Turneu ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahovic – Talian” Sarajevë (B.e H.)21-23 shtator 2019

Turneu ndërkombetar “Mustafa Hajrulahovic – Talian” Sarajevë (B.e H.)21-23 shtator 2019.
Ekipi i Kosovës po merr pjesē me 4 boksierë në turneun e 17 me rradhe “Mustafa Hajrulahovic-Talihan”60kg.Besfort Merlaku, 64kg.Shpetim Bajoku, 69kg.Patriot Behrami, 81kg.Besart Pireva, selektori Shefki Bogujevci me trajnerin Besim Brahimi dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.
Sot gjysmëfinalet nga ora 18:00.