Fitore e Besfort Merlakut, Shpetim Bajokut dhe Patriot Behramit në gjysmëfinale të turneut ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahovic-Taljan”.

4 Boksierẽt Kosovar në Finale nesër me 22 shtator nga ora 11h. Sonte nẽ gjysmëfinale 60kg.Besfort Merlaku mundi boksierin nga Bosna Nikola Ivkovic ku Merlaku boksoi për mrekulli dhe bindshëm mundi boksierin Ivkovic të cilin e dermoi e sidomos në raundin e tretë.
Bombarderi 64kg.Shpetim Bajoku qysh në raundin e parë nakautoi boksierin nga Turqia Osman Kadara.

Lufta më e mỉrë e mbrëmjes ishte mesë 64kg.Patriot Bẻhamit dhe boksierit Malazez Stefan Savkovic ku gjatë tre raundave u shkëmbyen shumë goditje ku kënaqi të pranishmit në palestër dhe u duartrokiten gjatë gjithë kohës dhe në fund fitues me plot meritë u shpall Patriot Behrami.
Në Finale është edhe boksieri i katërt i Kosovës 81kg.Besart Pireva.
Drejtësin ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.