TURNEU NDËRKOMBËTAR “ISMET ASLLANI – PRAPASHTICA”

Dje me 08 shtator përfundoi turneu ndërkombëtar tradicional “Ismet Adsllani-Prapashtica” në program ishin 13 duele.
Pjesëmarës ishin boksierët nga Maqedonia, Shqiperia dhe Kosova.
U tregua një boks i mirë dhe cilsor dhe një organizim i mire.
Meqi më i mir dhe luftarak ishte në mesë Patriot Behramit dhe boksierit nga Shqiperia Xhoi Eliazi ku gjatë 3 raundeve u shkëmbyen shumë goditje dhe Behrami dominoi në raundin e 3 dhe fitorja i takoi Behramit të cilin juria e shpalli edhe boksierin më të mirë të turneut.
Në kët turne u dalluan edhe boksierët Leonit Gubetini vëllezërit Bajoku, Renis Tusha.

Rezultatet:

1.42kg. Klodian Brahimi Kosovë -Afrim Smajli Maqedonia e veriut 2:0
2.33kg. Altior Luma “Gollaku”Prish.-Albion Veliu “Skender Salihu”Shtim. 2:0
3.40kg. Leon Abazi Kosovë -Leonard Lima Maqedonia e veriut 0:2
4.46kg. Suela Canolli “Gollaku”Prish.- Erinda Veliu “Skender Salihu”Shtim. 0:2
5.52kg. Bashkim Bajoku Kosovë -Kristian Koca Shqipëri 2:0
6.66kg. Alnera Brahimi “Gollaku”Prish.- Anamaria Koni k.b.“Prizreni” 2:0
7.64kg. Shpetim Bajoku “Gollaku”Prish.- Fatmir Latifi “Skender Salihu”Shtim. 2:0
8.64kg. Arjol Abazi Shqiperi- Renis Tusha Kosovë 0:2
9.75kg. Albion Ademi Kosovë- Aleksander Petkovski Maqedoni e Veriut 0:2
10.64kg. Leonit Gubetini Kosovë -Qemajl Fetai Maqedoni e Veriut 2:0
11.56kg. Luar Aliu “Gollaku”Prish- Leotrim Rexhepi “Drita” Gjilan 2:0 RSCI
12.69kg. Patriot Behrami Kosovë- Xhoi Eliazi Shqiperi 2:0
13.81kg. Florin Bardhi Shqiperi -Ali Azemi Maqedoni e Veriut 1:1

Boksieri më i mirë – Patriot Behrami
Tekniku më i mirë – Leonit Gubetini
Qifti më luftarak – Bashkim Bajoku – Kristian Koca
Boksieri më perspektiv – Leonard Lima
Boksieri më i mirë i huaj – Florin Bardhi
Boksieri më ferplej – Shpetim Bajoku
Boksieri më i mirë i klubit – Luar Aliu

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli
3. Aliriza Rexhepi
4.Fadil Bekteshi
4.Visar Ibrahimi
5.m.k.Marigona Beadini
Delegat : Nadir Shllaku
Mjeku kujdestar: Haki Dragusha