TURNEU NDËRKOMBËTAR I BOKSIT “ISMET ASLLANI -PRAPASHTICA”

Klubi i boksit “GOLLAKU” Prishtinë me 08 shtator organizon turneun ndërkombëtar tradicional në boks “Ismet Asllani – Prapashtica” ku marin pjesë boksierët nga Bullgaria, Shqiperia, Maqedonia dhe Kosova.
Priten duele mjaft të mira dhe një organizim i mirë i nikoqirit.
Turneu mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë me fillim në ora 17h.
Gjyqtarë:Latif Demolli, Aliriza Rexhepi, Fadil Bekteshi, Visar Ibrahimi, m.kohe:Marigona Beadini
Delegat:Nadir Shllaku