Erdonis Maliqi pësoi humbje në të teten e finales së kampionatit Evropuan U18

KAMPIONATI EVROPIAN U18 PER TË RINJË (YOUTH)
02- 11.09.2019 SOFIA (BULLGARI) Erdonis Maliqi 69kg.pesoi humbje në të teten e finales së kampionatit Evropuan U18 nga boksieri Slloven Sepic Gal dhe u eliminua nga garat e metutjeshme.
Edhe pse pritej që Erdonis Maliqi të fitoj kët duel ndaj boksierit Slloven por Maliqi nuk ishte në formen e tij dhe nuk tregoi asgjë nga përvoja që ka në boks dhe unanimisht nga gjyqtaret fitorja i takoi boksierit Slloven Sepic Gal. Erdonis Maliqi është njeri nder shpresat e boksit të Kosovës dhe kjo humbje do të duhet ti jap forcë për garat e ardhshme.