SHORT I MIRË PËR EDONIS MALIQIN KAMPIONATI EVROPIN U18 PER TË RINJË (YOUTH)

02- 11.09.2019 SOFIA (BULLGARI) Sod u hodh shorti i boksierë të Kampionatit Evropian dhe short jo i keq për Erdonis Maliqin 69kg. i cili në meqin e parë eliminator do të boksoj kundër boksierit Slloven Sepic Gal nesër me 4 shtator nga ora 18 e 30 dhe besojmë se Erdonisi do të korrë fitore ndaj Sllovenit dhe në luften e dytë do të pres fituesin e duelit në mes të Spanjes dhe Moldavisë.
339 pjesëmares nga 37 shtete.