TURNEU I BOKSIT “DITA E QLIRIMIT TË OBILIQIT”

Sot me 13 qershor k.b.”Kastrioti” Obiliq organizoi turneun e boksit për junior dhe të rinjë ” Dita e Qlirimit të Obiliqit” ku u zhvilluan 8 meqe dhe 2 parameqe.
Te rinjet treguan një boks cilësor dhe lufta të mira.
Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë:
1.Boksieri më i mirë – Rinor Bublica k.b. “Kastrioti’ Obiliq
2.Tekniku më i mirë – Remzo Mustafiq k.b. “Diakonia” Mitrivicë
3.Qifti më luftarak – Abit Osmani k.b..”Fushë Kosovë” – Labinot Isufi k.b.:Trpça 89″ Mitrovicë
4.Boksieri më perspektiv – Luan Morina k.b.”Drenasi” Drenas.
Meqet i gjykuan: Latif Demolli, Rrustem Konjuhi, Fadil Bekteshi, Safet Syla.
Delegat: Sylejman Voca.