TURNEU NDËRKOMBËTAR I BOKSIT 14 QERSHORI DITA E ÇLIRIMIT TË GJAKOVËS”

Klubi i boksit “SPORT CENTER” Gjakovë me 14 qershor organizon turneun ndërkombëtar tradicional në boks “Dita e Çlirimit të Gjakovës” ku marin pjesë boksierët nga Gjermania, Shqiperia, Maqedonia dhe Kosova.
Priten duele mjaft të mira dhe një organizim i mirë i nikoqirit.
Matja zyrtare bëhet nga ora 12 – 13h, ndërsa duelet fillojnë në ora 17h.
Gjyqtarë:Agim Shala, Agim Tahiraj, Visar Ibrahimi, Granit Qorri m.kohe:Agron Nushi, Luan Krasniqi
Delegat: Nadir Shllaku