TURNEU I BOKSIT “DITA E QLIRIMIT TË OBILIQIT”

Klubi i boksit “KASTRIOTI” Obiliq organizon turneun e boksit “Dita e Qlirimit të Obiliqit” për junior dhe të rinjë (Youth) me 13 qershor në Palestren e sporteve “Adem Jashari” në Obiliq me fillim në ora 16h.
Matjet bëhen nga ora 12 – 13h.
Gjyqtarë: Latif Demolli, Rrustem Konjuhi, Fadil Bekteshi, Safet Syla dhe m-k Marigona Beadini
Delegat: Sylejman Voca