TURNEU NDËRKOMBËTAR “LAH NIMANI” 25 – 26 Maj

Federata e boksit e Kosovës për të 11-tin herë organizon turneun ndërkombëtar “Lah Nimani” për të rinjë (Youth) 17-18 vjeqar.
Turneu do të jetë dy ditor gjysmëfinalet me 25 maj ora 16:00 dhe Finalet me 26 maj ora 12:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Për shkak të mungesës së mjeteve financiare kemi ftuar vetëm 6 shtete edhe pse shumë shtete tjera kanë shpreh gatishmëri për të marë pjesë në këtë turne.