EUBC emëron drejtuesit e FBOXK-s në komisione

Federata Evropiane e boksit ka emëruar Ramadan Selimin mandatin e dytë si Anëtarë i Komisionit të femrave (boksiere) të EUBC për mandatin 2019 – 2022, dhe Mehmet Bogujevcin si Anëtarë i Komisionit të Rinisë (Youth) të EUBC për mandatin 2019 – 2022.
Ky emërim është shumë domëthanes për Federaten e boksit të Kosovës që ti ketë dy anëtar në komisione të Federatës Evropiane të boksit EUBC.