GALA BOXING FERIZAJ

Dje me 20 prill ne Ferizaj k.b.”Kastrioti” në bashkëpunim me FboxK zhvilluan disa duele të boksit amatorë para boksit profesionist.
Në mesin e këtyre dueleve pati boks të mirë e sidomos meqet Shpend Kiki “Kastrioti – Sadik Bytyqi që fitues doli Shpend Kiki dhe dueli Jozef Rrasi “Gjakova137-Xhulijano Bejko “Tirana” ku fitues i këtij dueli u shpall Jozef Rrasi.
Meqet i referuan: Latif Demolli, Rrustem Konjuhi, Fadil Bekteshi, Visar Ibrahimi, Marigona Beadini dhe Deledat Fadil Syla.