Turneu ndërkombëtar “Daut Dauti” 20 Prill Mitrovicë

Dje në Mitrovicë Federata e boksit organizoi turneun e boksit “Daut Dauti” ku u zhvilluan 10 duele, dhe u tregua një boks i mirë dhe cilsor.
Ndër duelet më të mira ishte dueli mes Leotrim Rexhepi “Drita” Gjilan dhe Artan Shaqiri “Gollaku” Prishtinë, ku dy boksierët treguan mjeshtëri të boksit.
Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:
Boksieri më i mirë: Leotrim Rexhepi.
Tekniku më i mirë: Bajram Bushati.
Qifti më luftarak: Altin Shala – Eliaz Bobaj
Boksieri më perspektiv: Artan Shaqiri
Boksieri më i mir vendor: Imer Manxholli.
Meqet i teferuan: Latif Demolli, Agim Shala, Agim Tahiraj, Granit Qorri, Safet Syla m.kohe: Fatlum Agushi dhe Delegat: Sylejman Voca.