TURNEU NDËRKOMBËTARË NË BOKS “DAUT DAUTI”

Federata e boksit e Kosovës me 20 prill organizon turneun ndërkombëtar memorial në boks “Daut Dauti”
Turneu mbahet në Mitrovicë në Palestrën e sportit “Minatori” me fillim në ora 12:00.
Në këtë turne marin pjesë boksierët nga Shqiperia, Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova.
Peshimi i boksierëve bëhet nga ora 8:00 – 9:00 në Motel “Mitromont”
Meqet i referojnë: Latif Demolli, Agim Shala, Agim Tahiraj, Safet Syla, Granit Qorri dhe Delegat: Sylejman Voca.