KOSOVA ME 2 BOKSIER NË TURNEU NDËRKOMBËTAR “STRANGJAT” SOFJE -(BULLGARI)

Nesër me 13 shkurt ekipi i Kosovës udhëton në Sofje të Bullgarisë në turneun më të madhin në Evropë “Strangjat” 13- 20 shkurt ,me boksierët 64kg.Dielli Vranoci, 69kg.Patriot Behrami, trajneri Besim Brahimi dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.
Ky është turneu i 70 me rradhë dhe do të marin pjesë 350 boksier nga 42 shtete.