Turneu ndërkombëtar “Bocskai Isrvan”.

Sot me 7 shkurt në qerekfinale në luftë për medalje ngjiten në ring dy boksierët tanë 64kg.Shpetim Bajoku kundër boksierit Moldavez Cvasius Mihail dhe 81kg.Ardit Delijaj kundër boksierit Spanjoll Alejandro Camacho Fernandez.
Meqet fillojnë nga ora 14:00.Në këtë turne drejtësinë ndan edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.