KOSOVA ME 2 BOKSIER NË TURNEU NDËRKOMBËTAR “BOCSKAI ISTVAN” DEBRECEN-HUNGARI

Nesër me 5 shkurt ekipi i Kosovës 64kg.Shpejtim Bajoku, 81kg.Ardit Delijaj, selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli udhëtojnë në Debrecen të Hungarisë për pjesëmarrje në njërin ndër turnet më të njohura në Evropë “Bocskai Istvan” 5 – 10 shkurt 2019, ku marin pjesë më se 30 shtete.