Finalet e Kampionatit Individual të Kosovës në boks.

Sot me 08 tetor përfunduan meqet finale të Kampionatit Individual të Kosovës në boks, ku u pa nji boks i mirë dhe cilsor, e sidomos nga boksierët e rinjë dhe juniorët që treguan se po vjen një gjenerat e talentëve të boksit në Kosovë.
Më të sukseshmit në këtë kampionat ishin boksieret e k.b.”Gollaku”Prishtinë.