SONTE U ZHVILLUAN GJYSMËFINALET E KAMPIONATIT INDIVIDUAL TË KOSOVËS NË BOKS 07.10.2018

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS
KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVË 2018
KOSOVA CHAMPIONSHIP 2018

PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDUL

KOHA | TIME: 17:00h. – Gjysemfinalet – Semifinal
VENDI | VENUE: Pallati I Rinisë dhe sporteve- Prishtinë
Sports Hall -Prishtina

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

1.46kg. Bashkim Bajoku “Gollaku”Pr. Gentrit Gashi “Tre[qa89”Mi 2 : 0
2.60kg. Shpejtim Rrullani “Kalaja”Vush Besfort Beqiri “Diakonie”Mi 2 : 0
3.66kg. Luan Demaj “Gollaku”Pr. Rilind Halimi “Drita”Gjil. 2 : 0
4.75kg. Shpend Kiki “Kastrioti”Fe Dionis Gashi “Prishtina” 0 : 2
5.75kg. Besart Pireva “Gollaku”pr Endrit Hoxha “Prizren” 2 : 0
6.56kg. Besfort Merlaku “F.Kosovë” Fitim Shala “Prishtinë” 2 : 0
7.64kg. Flamur Sejfijaj “Pejë: Fitim Bllaca “Prishtinë” 2 : 0
8.75kg. Besart Kurhasku “S.Center” Beqir Uka “Prishtinë” 2 : 0
9.80kg. Ardian Seferi “Diakonie” Dionis Mexhuan “F.Kosovë” 2 : 0

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli Supervisor: Sylejman Voca
2.Rrustem Konjuhi
3.Rasim Rrustemi
4.Aliriza Rexhepi
5.Agim Tahiraj
6.Fadil Bekteshi
7.Granit Qorri
8.Visar Ibrahimi
m.kohe:Fisnik Latifi,Behar

Mjeku Doktor :Agron Kamberi,Beqir Ismajli