Ekipi i Kosovës në Turneun Ndërkombëtar për femra “Ballkan” Botevgrad (Bullgari) 11-16 tetor.

Pas pergaditjeve në kampin Evropian në Sofje të Bullgarisë Donjeta Sadiku, Marjola Sallauka, Besim Brahimi dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtësinë udhëtuan për Botevgrad ku do mbahet turneu ndërkombëtar për femra “Ballkan” ku marin pjesë më se 20 shtete dhe për Donjeten ky turne është i mirseardhur që të ketë sa më shumë meqe para kampionatit Botëror që mbahet në Nju Delhi të Indisë nga 14 nëntori.