NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET E BOKSIT TË KOSOVËS

NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET E BOKSIT TË KOSOVËS

1) Njoftojmë të gjitha klubet e boksit të Kosovës se në mbledhjen e fundit të Bordit të FboxK të mbajtur me 04.09.2018 është mare vendim që klubet e boksit të pa licencuara për vitin 2018 nuk mundë të marin pjesë në asnji garë.
Prandaj ftojmë klubet të pa licencuara që sa më parë të bëjnë licencimin pran FboxK.

2)Gjithashtu Bordi i FboxK ka marë vendim që asnji boksierë i Kosovës nuk ka të drejtë të marë pjesë në Kampionatin Individual të ndoni shteti tjetër sipas rregulloreve të AIBA dhe EUBC.