TURNEU NDËRKOMBËTAR – IV-“ISMET ASLLANI – PRAPASHTICA”2018

Sonte përfundoi turneu i -IV- “Ismet Asllani-Prapashtica” që u organizua nga k.b.”Gollaku” në Sheshin “Zahir Pajaziti” ku të pranishëm ishin më shumë se 1000 shikues të cilët u ndanë të kënaqur me boksin që u tregua.
Në program ishin 10 duele dhe u tregua një boks mjaft i mirë dhe cilësor.
Në fund juria shpalli edhe boksieret më të mirë të turneut.

Boksieri më i mirë:Luar Aliu
Tekniku më i mirë:Shpejtim Bajoku
Qifti më Luftarak:Suela Canolli- Erinda Veliu
Boksieri më i mirë i huaj:Xhuliano Beko
Boksieri më i mirë i klubit:Bashkim Bajoku
Boksieri më perspektiv:Dalmat Salihaj

Rezeltatet e dueleve

1. 30kg. Aris Ibrahimi- kad. ”Gollaku” Albion Veliu “Skender Salihu”Shtime 1 :1
2. 38kg. Suela Canolli -kad. ”Gollaku” Erind Veliu “Skender Salihu” Shtime 1 : 1
3. 52kg. Ajlina Ademaj ”Gollaku” Arta Vllasa ”Gollaku” 0 : 2
4. 45kg. Bashkim Bajoku ”Gollaku” Dalmat Salihaj “Skender Salihu”Shtime 2 : 0
5. 54kg. Luar Aliu ”Gollaku” Ardit Salihaj “Skender Salihu”Shtime 2 : 0
6. 54kg. Fjolla Qunaj ”Gollaku” Blerta Vllasa ”Gollaku” 2 : 0
7. 69kg. Leonit Gubetini Kosovë Albion Ademi Maqedoni 2 : 0
8. 60kg. Dion Shabani Gjermani Xhulijano Beko Shqiperi 0 : 2
9. 64kg. Shpetim Bajoku ”Gollaku” Auron Deliu “Skender Salihu”Shtime 2 : 0
10. 75kg. Besart Pireva ”Gollaku” Armend Bibaj ”Kastrioti” Wo

Gjyqtarë/ Referee

1.Rrustem Konjuhi
2.Latif Demolli
3. Fadil Bekteshi
4.Visar Ibrahimi
5 Marigona Beadini

Delegat: Nadir Shllaku Mjeku kujdestar: Beqir Ismajli