Fboxk-it i shtohet edhe një klub i ri

Pranë Federatës së boksit është regjistruar edhe një klub i ri “DIAKONIE KOSOVA” nga Mitrovica.
Kryetar i klubit Miradin Bajri dhe me kryetrajner Mehmet Haxhanin trajner i mirënjohur shumë vjeqar i Kosovës dhe ish selektor i Kombëtares së Kosovës.
Tani Fboxk numëron 20 klube të regjistruara të cilat bëjnë gara nën ombrellen e Fboxk.