TURNEU I BOKSIT “KOLOSËT E BOKSIT TË KOSOVËS”

Klubi i boksit”Prishtina” me 21 korrik do të organizoi turneun ndërkombëtar të boksit “Kolosët e Boksit të Kosovës” ku do të marin pjesë boksieret nga Sllovenia,Maqedonia,Turqia,Shqipëria dhe Kosova
Meqet fillojnë nga ora 17:00.
Meqet i gjykojnë:Agim Shala-kryesor,Agim Tahiraj,Fadil Bekteshi,Visar Ibrahimi,Marigona Beadini