NJOFTIM NGA FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS

Njoftohen të gjitha klubet e boksit të Kosovës se turneu i fundit për sezonin e parë do të jetë turneu”Kolosët e boksit të Kosovës” që organizon k.b.”Prishtina” me 21 korrik.
Ndërsa sezona e dytë vazhdon me 18 gusht me turneun “Ismet Asllani-Prapashtica” që e organizon k.b.”Gollaku” Prishtinë

KALENDARI I GARAVE- KORRIK – DHJETOR

KORRIK – VII –
21. Prishtinë- k.b.”Prishtina”Turneu i boksit “Kolosët e boksit të Kosovës

GUSHT – VIII –
17-31.Budapest(Hungary) Kampionati Botëror për youth(te rinjë) djem dhe vajza
18. Prishtinë- k.b.”Gollaku”Turneu i boksit “Ismet Asllani-Prapashtica”
22-26.Sofje (Bullgari) Turnir nderkombetar”Lokomotiv” per Junior
23. Drenas – k.b.”Drenasi” Turneu i boksit “Rasim Kiqina”

SHTATOR – IX –
10 – 16.Stamboll (Turqi) .) Turneu nder.senior djem e vajza“Ahmet Comert”
13 – 16.Usti Nad Labem(Czech) Olimpic Hopes for Juniors
21 – 24.Sarajeve (B. e H.) Turneu nderkombetar “Mustafa Hajrulahoviq Talijan”
29-30.Prishtinë-Kampionati Individual i Kosoves

TETOR – X –
01 -12.Buenos Aires(Argjentinë) Lojrat Olimpike për të rinjë(Youth)
AIBA Kampionati Boteror per femra të reja(youth)
08 – 17.Anapa(Rusi)EUBC Kampionati Evropian për junior djem e vajza
08- 14.Sofia(Bulguri)Turneu nderkombetar për femra “Balkan”
23 28.Ostrava(Czech)Turneu nderkombetar”Grand Prix Ostrava”

NENTOR – XI –
New Delhi(Indi)AIBA Kampionati Boteror per femra senior
07– 11.Shkupë(Maqedoni) – Turneu nderkombetar “Gongu i Artë”
09 – 12.Slovenia – Turneu nderkombetar “Grand Prix Slovenske Konjice2018”
18.Gjakovë –k.b.”Gjakova137”Turneu memorial “Xhafer Thaqi”
10 – 22.Pergaditjet e Reprezentacionit per turneun “Adem Jashari”
23 – 26.Prishtinë – Turneu nderkombetar – XX – “Adem Jashari”

DHJETOR – XII –
17.Shtip(Maqedoni) Turneu nderkombetar”Jordan Mijalkov”
21.Shpallja e Sportistit te Vitit