REFERI ME LICENC BOTËRORE (AIBA) QË PËRFAQËSON KOSOVËN NË LOJRAT MESDHETARE TARAGONA 2018

Latif Demolli është duke e përfaqësuar denjesisht kombin shqiptar në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”.
Latif Demolli është i vetmi refer ndërkombëtar me licenc Botërore (AIBA) që Kosovën dhe Shqiptarët me sukses i përfaqëson anembanë në Evrope dhe Botë.
Ai gëzon respekt të madh nga e gjithë bota.
Drejtësi ka ndarë në shumë turne të mëdha ndërkombëtare dhe në kampionate Evropiane.
Demolli njihet si refer me autoritet të madh.
Sukeset e tij janë të mëdha në arenën ndërkombëtare.