Sot në lufte për medalje Dielli Vranoci pësoi humbje nga boksieri i Tunizisë Tabai Ahmed

Lojrat Mesdhetare Tarragona 2018.
Sot në lufte për medalje Dielli Vranoci pësoi humbje nga boksieri i Tunizisë Tabai Ahmed 4 me 1,në një meq të dobët me një kundërshtar të papërshtatshëm i cili gjatë të tre raundeve duke ulur kokën dhe referi në ring më së paku 10 here ja ka tërhjekur vërejtjen interne dhe nuk e qortoi me vërejtje publike, dhe keshtu ju pamundësua Vranocit të jep më shumë nga vetja,dhe në fund gjyqtaret fitues shpallen boksierin Tunizian.