BOKSI MERR MBËSHTETJE NË VUSHTRRI

Drejtuesit e FBOXK ,presidenti Ramadan Selimi, sekretari i përgjithshëm, Mehmet Bogujevci dhe sekretari teknik Latif Demolli , u pritën nga kryesia e Kuvendit Komunal të Vushtrrisë ku u diskutua për ndihmë financiare klubeve të boksit në ket komunë dhe për organizimin e turneut tradicional “Dita e Evropes” që e organizon k.b.”Vushtrria” me 06.05.2018.