BOKSIERËT E KOSOVË NË TURNEUN NDERKOMBETYAR EUBC “EMIL JECHEV MEMORIAL” 02 – 07 PRILL

Boksierët e reprezentacionit të Kosovës për të rinjë (17-18) vjeqar në boks do të marin pjesë në Turneun ndërkombëtar “Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin e garave zyrtare të EUBC,dhe mbahet në Sofje të Bullgarisë nga 02 – 07 prill.
Ekipi i Kosovës
60kg.Shpetim Bajoku 
64kg.Erdonis Maliqi
75kg. Besart Pireva
Kreshnik Shala – trajnerë
Latif Demolli – gjyqtarë