KOSOVA NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR “TROFEU I PODGORICËS” 29 MARS – 02 PRILL

Boksierët e reprezentacionit të Kosovës për të rinjë (17-18) vjeqar në boks do të marin pjesë në Turneun ndërkombëtar ‘Trofeu i Podgoricës” që është në kalendarin e garave zyrtare të EUBC,dhe mbahet në Podgoricë nga 29 marsë – 02 prill.
Marin pjesë 10 shtete të Evropes dhe Argjentina me 60 boksier të lajmruar për pjesëmarrje
Ekipi i Kosovës
56kg.Fatlind Ternava 
60kg.Drilon Thaqi
+91kg. Leonit Kuqi
Shefki Bogujevci – selektor
Latif Demolli – gjyqtarë