TURNEU NDERKOMBETAR “EPOPEJA E DUKAGJINIT” PEJË 24.03.2018

Klubi i boksit “Peja” Pejë organizon turneun e katert (4) tradicional ndërkombëtar në boks “Epopeja e Dukagjinit’ i cili është në Kalendarin e garave zyrtare të FboxK.
Në Kët turne marin pjesë boksierët nga Zvicra,Italia,Shqiperia dhe Kosova.
Turneu mbahet me 24 mars me fillim nga ora 17:00
Matja zyrtare bëhet nga ora 13:00- 14:00
Priten meqe interesante dhe boksë cilsorë
Meqet i drejtojnë:Latif Demolli,Rrustem Konjuhi,Rasim Rrustemi,Agim Shala,Aliriza Rexhepi
Delegat:Sylejman Voca