FEDERATA E BOKSIT FILLON AKTIVITETET PËR VITIN 2018 ME PËRGADITJET TË PËRGJITHSHME BAZIKE NË DURRËS

Federata e boksit e Kosovës sot dërgoi boksieret e të gjitha grupmoshave dhe vajzat në përgaditje bazike në Durrës (Shqiperi)

EKIPI I BOKSIERËVE – PËRGADITJE NË DURRËS
06 – 18. JANUAR 2018

1.ÇLIRIM ZEKA
2.LUAN DEMAJ
3.VENHAR HAZIRAJ
4.JOZEF RASI
5.ARMEND NEZIRI
6.FLAMUR SEJFIJAJ
7.TAULANT SEJFIJAJ
8.DIELLI VRANOCI
9.DRILON THAQI
10.FISNIK MUHARREMI
11.LEON KUQI
12.BESFORT MERLAKU
13.DIONIS MEXHUANI
14.FATLIND TERNAVA
15.PATRIOT BEHRAMI
16.BESART PIREVA
17.SHPEJTIM BAJOKU
18.VIOLANT SYLEJMANI
19.ERDONIS MALIQI
20.KASTRIOT RRULLANI
21.LEOTRIM REXHEPI
22.SHEFKI BOGUJEVCI -selektor
23.MUSLI ZYMBERI – trajner (06 -12 Januar)
24.AVNI SEJFIJAJ- trajner (12 – 18 Januar)

EKIPI I BOKSIEREVE: PËRGADITJE NË DURRËS

06 – 18.JANUAR 2018
1.Donjeta Sadiku
2.Fjolla Qunaj – k.b.”Gollaku” Prishtinë
3.Lirije Mazreku – k.b.”Prizreni” Prizrenë
4.Alnera Brahimi – k.b.”Gollaku” Prishtinë
5.Anamaria Koni – k.b.”Prizreni” Prizrenë
6.Blerta Vllasa – k.b.”Gollaku” Prishtinë
7.Besim Brahimi – selektor
8.Mariolla Sallauka – trajnere