Ekipi i Kosovës në Debrecen të Hungarisë

Sot ekipi i Kosovës mbërriti në Debrecen të Hungarisë ku do të marë pjesë në turneun ndërkombëtar i 62 me radhë “Bocskai Istvan Memorial” i cili është nder turnet më të forta në Evropë,marin pjesë 22 shtete.

Kosova perfaqësohet nga 60kg.Donjeta Sadiku,64kg.Violant Sylejmani,69kg.Taulant Sejfijaj,trajnerët Shefki Bogujevci.Besim Brahimi dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.

Nesër hudhet shorti dhe në oret e pasdites fillojnë meqet eliminatore.