KB.”Gollaku” organizoi turneun ndërkombëtar “Ismet Asllani – Prapashtica”

Mbrëmë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve KB.”Gollaku” organizoi turneun ndërkombëtar “Ismet Asllani – Prapashtica” ku morën pjesë Bullgaria,Maqedonia,Shqipëria dhe Kosova.

KLUBI I BOKSIT “GOLLAKU” PRISHTINË
TURNEU NDËRKOMBËTAR “ISMET ASLLANI – PRAPASHTICA”2017
INTERNATIONAL TOURNAMENT “ISMET ASLLANI-PRAPASHTICA”
03 .10. 2017

PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 16:00
VENDI | VENUE: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve, Prishtinë
Youth and Sports Hall, Prishtina

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

Parameq: 38kg.Dion Konushevci – Petar Arsovski – Maqedoni …….. 3 “ 0
57kg.Alnera Brahimi “Gollaku” – Blerta Vllasa “Gollaku”…2 : 1

1. 52kg. Luar Aliu- kad. ”Gollaku” Bajram Bushati “S.Center” 1 : 1
2. 60kg. Riad Konushevci-jun. ”Gollaku” Eduard Murtezi “Drenas” 3 : 0
3. 52kg. Artan Shaqiri – juth. ”Gollaku” Fatlind Ternava “F.Kosovë” 0 : 3
4. 60kg. Shpejtim Bajoku-juth. Kosovë Abaz Gafurri Alb. 3 : 0
5. 69kg. Lulzim Ismaili- sen. Maqedoni Kiril Rusinav Bullgari 3 : 0
6. 60kg. Luan Demaj – kad. Kosovë Kosta Simeonov Bullgari 0 : 3
7. 60kg. Donjeta Sadiku-juth Kosovë Zlatislava Chukanova Bullgari 2 : 1
8. 75kg. Besart Kurhaski-sen. Kosovë Alim Nasufi Maqedoni 3 : 0
9. 64kg. Patrioti Behrami-juth Kosovë Viktor Nikiforov Bullgari 3 : 0 – RSC
10. 75kg. Besart Pireva -juth Kosovë Toni Apostolov Bullgari 3 : 0 – RSC

Gjyqtarë/ Referee
1.Rrustem Konjuhi – kryesor/ head
2. Aliriza Rexhepi
3. Agim Shala
4.Rasim Rrustemi
5.M.kohe : Marigona Beadini

Delegat: Nadir Shllaku Mjeku kujdestar: Muhamet Pervetica

Boksieri me i mire: Donjeta Sadiku
Tekniku me i mire:Kosta Simeonov Bullgari
Qifti me luftarak:Besart Kurhasku – Alim Nasufi
Boksieri me i mire I huaj:Zlatislava Chukanova
Boksieri me i mire I klubit: Riad Konushevci

22141081_1899879293374774_194252859521839076_n

22221523_1899879393374764_6239399560450218299_n

22228115_1899879423374761_6730866018376300743_n