TURNEU NDËRKOMBËTAR”HAKIJA TURAJLIC-TALIJAN”

TURNEU NDËRKOMBËTAR”HAKIJA TURAJLIC-TALIJAN”

Kosova po merrë pjesë në turneun ndërkombëtar “Hakija Turajlic-Talijan’ në Sarajeve me 3 boksier.
Sonte në gjysëmfinale në program është 64kg.Violant Sylejmani kundër boksierit të Welsit Bylli Edwards,ndërsa nesër në finale direk boksojn Besfort Merlaku dhe Dielli Vranoci, ekipen e Kosovës e udhëheq trajneri Musli Zymberi dhe sek.Mehmet Bogijevci

 

21687562_1888821887813848_7955086570046899086_n