DONJETA SADIKU FINALISTE E KAMPIONATIT EVROPIAN

DONJETA SADIKU FINALISTE E KAMPIONATIT EVROPIAN

Donjeta Sadiku përsëri bombardon kundërshtaret,Sot në gjysëmfinalen e Kampionatit Evropian për juniore dhe te reja boksierja jonë,Donjeta Sadiku mposhti bindshëm 5 me 0 boksieren Hungareze Nagy Angela duke bombarduar me të rame të njëpasnjëshme hungarezen e cila kishte goditje të forta dhe duke sulmuar Donjeten që ta godet por me mjeshtri dhe teknik Donjeta ju shmanget goditjeve dhe me tri katër goditje denojke kundërshtaren e cila dje kishte mposhtur në raundin e parë boksieren nga Bellorusia ,por kampionja Evropiane Donjeta Sadiku i tregoi Hungarezes se nuk është rastësisht kampione Evropiane.

 

19702197_1801113289918042_6537984464894367979_n

19732316_1801113179918053_101005613278551321_n

19756449_1801113279918043_1123988754292559829_n