Fjolla Qunaj edhe pse humbi me raunde 2 me 1 luftoi si luaneshe.

Fjolla Qunaj edhe pse humbi me raunde 2 me 1 luftoi si luaneshe.
Sot në qerekfinale Fjolla Qunaj humbi kundër boksieres Norvegjeze Bruun Anabelle por tregoi shpirt luftarak te tre raundet edhe pse e pa pervoje por luftoi si luaneshe dhe raundin e pare e fitoi 5 me 0,raudin e dyt e humbi  4 ne 1,dhe te tretin 5 me 0,sipas vendimit të gjyqtarëve edhe pse ndoshta raundi I trete I takoi Fjolles qe kishte me shum goditje pos vendimi I gjyqtareve ishte ne favor të Norvegjezes .
Por Fjolla tregoi se ka një të ardhshme të ndritshme në boks.

19731938_1799580110071360_8502384657194459872_n

13

14

15

122