GRUMBULLIMI I BOKSIEREVE (femrave)

Selektori i Reprezentacionit të boksiereve Besim Brahimi dhe trajnerja Marjola Sallauka ftojnë të gjitha boksieret e Kosovës që të shtundën me 22.04.2017 në ora 12:00 të bëhet grumbullimi i boksiereve në Palestren e K.B.”Gollaku” për tu njoftuar dhe të bëhet përzgjedhja e boksiereve të Kosovës që do të na përfaqesojnë në arenen ndërkombëtare si në disa turne ndërkombëtare që janë në vijim të garave dhe në Kampionatin Evropian dhe Botëror.

 

17796758_1455801657823947_5886994598196523473_n

17861648_1455782311159215_8276541418397405084_n

17861755_1455801731157273_5023913370939986048_n

17884487_1455782987825814_2625015286071542206_n

17951538_1455782784492501_7331929315260617778_n

17951558_1455782174492562_8438402354789747116_n