Shpejtim Bajokut medalja e argjente në turneun ndërkombëtar “Emil Jetchev”.

Shpejtim Bajokut medalja e argjente në turneun ndërkombëtar “Emil Jetchev”.
Sot në finale Shpejtim Bajoku pësoi humje me rezultat të ngusht kundër boksierit Rus Zaitsev Majsim në një luftë të barabarte ku u shkëmbyen shumë goditje gjatë tri raundeve dhe deri në fund të meqit nuk u dijke fituesi dhe me vendim të referëve për një poen më shumë shpallën fitues boksierin nga Rusia,dhe kështu Bajokut i takoi vendi i dyt dhe medalja e argjent ku pjesëmarrës ishin 27 shtete me 270 boksier.
Trajneri i Reprezentacionit të Kosovës Kreshnik Shala u nda i kënaqur me boksin që tregoi Bajoku në finale dhe me boksin që treguan djelmoshat tanë.
Në këtë turnir drejtësin ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.

17799217_1688197024543003_6920651313643544317_n

17861709_1688266891202683_9205341225057186713_n