Tre Kosovar në FInale në turneun e boksit “Memoriali Vllaznia 2017”.

Tre Kosovar në FInale në turneun e boksit “Memoriali Vllaznia 2017”.
Shkodër Sot në gjysëmfinale boksieri në 81kg.Fisnik Muharremi fitoi me ndërprerje ndaj boksierit nga Kroacia dhe u plasua për finale ndërsa në 75kg.Armend Neziri pësoi humbje nga boksieri Bullgar.
Nesër në finale do të paraqiten edhe boksierët Kosovar 56kg.Besfort Merlaku dhe Taulant Sejfijaj.

 

17634435_1686952668000772_1119710847813965893_n