Shpejtim Bajoku në finale sot u zhvilluan duelet gjysëmfinale të turneut ndërkombëtar “Emil Jechev”

Shpejtim Bajoku në finale. Sot u zhvilluan duelet gjysëmfinale të turneut ndërkombëtar “Emil Jechev” ku në ring u paraqit në 52kg.Shpejtim Bajoku kundër boksierit vendor nga Bullgaria Kabadzhov Radoslav dhe në këtë meqë Shpejtim Bajoku shpërtheu duke bombarduar boksierin Bullgar me goditje të njëpasnjëshme dhe duke u shmangur dhe plasue kontra goditje ,duke treguar boks të mirë dhe cilësor dhe me plot merit u shpall fitues dhe kështu siguroi medaljen e argjent dhe nëser në finale për të arten bokson kundër boksierit nga Rusia Zaitsev Maksim.Bajoku edhe njëher tregoi se është e ardhmja e boksit Kosovar.

17760021_1686928501336522_3409130789050913241_n

17796194_1686928498003189_1093027350342746607_n

17799337_1686928511336521_4129317455960887821_n