Çlirim Zekaj edhe pse humbi nga Kampioni i Europes 2016 bullgari Atanasov Ivan Shkëlqeu në ring.

Çlirim Zekaj edhe pse humbi nga Kampioni i Europes 2016 bullgari Atanasov Ivan Shkëlqeu në ring. Clirim Zekaj sot boksoi kundër boksierit Kampion i Europës për të rinjë 2016 Bullgari Atanasov Ivan dhe me rezultat të ngushte 2 me 1 humbi por shkelqeu në ring duke mos e respektuar kundërshtarin dhe gjatë 3 raundeve duke ju vursulur me goditje të forta dhe të njëpasnjëshme edhe pse trupshkurt kundër kundërshtarit por tregoi trimëri dhe boks të mire dhe publiku gjatë tërë meqit duartrokiti për një duel të mirë dhe të forte.

 

17796644_1684023678293671_3914982836199181603_n

17796591_1684023688293670_8385681411898911604_n