Dy boksierët që boksuan sot pësuan humbje dhe u eliminuan për garat e mëtutjeshme.

Dy boksierët që boksuan sot pësuan humbje dhe u eliminuan për garat e mëtutjeshme.
Shpejtim Rrullani humbi nga Bullgari Ilijev Yanko ku u vërejt përvoja në ring dhe pas dy numrimeve në ring referi në raundin e tretë ndërpreu duelin edhe pse Rrullani u mundua dhe boksoi mirë por përvoja e bëri të vetën.
Ndërsa njëri ndër boksierët më të mirë të Rinje të Kosovës Patriot Behrami pësoi humbje 2 me 1 nga boksieri Hungarez Botos Karoly, edhe pse ndoshta u duhej rezultati te jet 2 me 1 për boksierin Kosovar por referët vendosën edhe pse Patrioti Behrami luftoi si luan të tre raundet.
Nesër vazhdojn garat qerekfinale Kosova ka edhe 3 boksier 52kg.Shpejtim Bajoku,64kg.Qlirim Zekaj dhe 69kg.Atdhe Delijaj.

 

17796368_1682428601786512_4147807575327182627_n

17799054_1682428628453176_5595641528239059984_n

17799213_1682428625119843_2745775592295356952_n