U hodhë shorti i boksierëve të turneut ndërkombëtare “Emil Jetchev”.

U hodhë shorti i boksierëve të turneut ndërkombëtare “Emil Jetchev”.
Short i mirë për boksierët Kosovare: 52kg.Shpejtim Bajoku – Bernath Attila Hungari,60kg.Shpejtim Rrullani – Iliev Yanko Bullgari,64kg.Qlirim Zekaj – Atanasov Ivan Bulgaria,64kg.Patriot Behrami – Botos Karoly Hungari,69kg.Atdhe Delijaj – Simone Bureni Itali.
Sonte boksojnë boksierët 60 dhe 64kg.Trajneri i reprezentacionit Kreshnik Shala është i kënaqur me short dhe beson se gjiron e pare boksierët tanë do të kalojnë dhe të vazhdojnë luftën për medalje.
Në këtë turne drejtësine ndanë edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.

 

17757465_1681345821894790_1521561774310748347_n

17499551_1681345668561472_2967799729009778773_n

983911_1682047735157932_3746997524245959721_n

17523306_1682047815157924_2931665384440057879_n

17796393_1682047758491263_6239155430827787536_n

17796562_1682047741824598_2530274634217944529_n

17799230_1682047751824597_4354268747922700899_n