Ekipi i Kosoves do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Memorial Vllaznia 2017″ qe eshte ne kalendarin zyrtar te EUBC

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS FboxK vazhdon me aktivitetet ndërkombëtare sipas planprogramit dhe kalendarit te garave për vitin 2017.
Ekipi i Kosoves do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Memorial Vllaznia 2017″ që është në kalendarin zyrtar te EUBC.
Turneu mbahet në Shkodër 06- 10 Prill.

EKIPI I KOSOVËS NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR”MEMORIALI VLLAZNIA 2017”

1. 56kg.BESFORT MERLAKU
2. 60kg.EDMOND ZEFI
3. 69kg.BESART KURHASKU
4. 69kg.TAULANT SEJFIJAJ
5. 75kg.ARMEND NEZIRI
6. 81kg.FISNIK MUHARREMI
7. SHEFKI BOGUJEVCI – Selektor
8 .AVNI SEJFIJAJ – Trajner

 

17458117_1432814086789371_3482226535153355809_n

17626472_1432814000122713_1714892942486630661_n