Ekipi i Kosovës do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin zyrtar të EUBC.

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS
FboxK vazhdon me aktivitetet ndërkombëtare sipas planprogramit dhe kalendarit të garave për vitin 2017.
Ekipi i Kosovës do të mare pjesë në turneun ndërkombëtar”Emil Jechev Memorial” që është në kalendarin zyrtar të EUBC.
Turneu mbahet në Sofje(Bullgari) 03 – 09 Prill.

EKIPI I KOSOVËS NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR”EMIL JECHEV MEMORIALI”

1. 52kg.SHPEJTIM BAJOKU
2. 56kg.SHPEJTIM RRULLANI
3. 60kg.ÇLIRIM ZEKAJ
4. 64kg.PATRIOT BEHRAMI
5. 69kg.ATDHE DELIJAj
6. 75kg.BESART PIREVA
7. KRESHNIK SHALA-Trajner
8. LATIF DEMOLLI – Refere

17554111_1432804060123707_7699099521606910755_n

17629929_1432804056790374_3415970776596107007_n

17626641_1432804063457040_1839578170001033386_n